Настани

DEPECHE MODE

  • Дата:12 - Мај - 2013
  • Локација:Софија, Бугарија
  • Име:DEPECHE MODE - Стадион Локомотив
  •  КУПИ КАРТА

ВЛЕЗНИЦИТЕ КАКО И СЕКОГАШ ЌЕ МОЖЕТЕ ДА ГИ КУПИТЕ ВО ЈУГОТОН, ПОЛА ЈУГОТОН И ПРОДАЖНАТА МРЕЖА НА КУПИ КАРТИ ЗА СЕ А  ОДСЕГА И ВО КУПИ КАРТИ ВО SKOPJE CITY MALL.

ВЛЕЗНИЦА И ПРЕВОЗ ВЛЕЗНИЦА
PL1 5.700 ден. 4.400 ден.
PL2 5.400 ден. 4.100 ден.
PL3 5.100 ден. 3.800 ден.
PL4 4.450 ден. 3.150 ден.
PL5 3.850 ден. 2.550 ден.
PL6 3.200 ден. 1.900 ден.

АРАНЖМАНОТ ОПФАЌА: превоз со автобус од туристичка класа и водич на групата

АРАНЖМАНОТ НЕ ОПФАЌА: патничко осигурување

 

ВАЖНО: Програмате е работена врз база од минимум 35 патници. Организаторот на патувањето го задржува правото на откажување до 5 дена пред пат доколку не биде остварен минимум потребен за реализација или право на промена на цената доколку дојде до ангажирање на помало возило (од типот мини-бус), Што подразбира корекција на цената и тоа:

Доколку се ангажира мини-бус за 18 патници цената е +20 %

Доколку се ангажира комбе за 8 патници цената е +25 %

Доколку се ангажира возило за до 5 патници цената е +30 %

Само за минимум од 15 патници патувањето подразбира услуги за водич.

 

Организаторот на патувањето не е овластен да ги проценува исправноста на патните исправи.