Настани

DAVID GILMOUR

  • Дата:12 - Сеп - 2015
  • Локација:Пула, Хрватска
  • Име:DAVID GILMOUR
  •  Купи карта

Почитувани дами и господа,

KONCERTI.MK

со задоволство да ви го преставува

gilmour-david-52b3593bd06c7

КОНЦЕРТИ.МК  ви нуди ексклузивна можност да присуствувате на еден од 6-те распродадени концерти на David Gilmour низ европа.

12 Септември 2015 – Пула, Хрватска

Влезниците ќе можете да ги купите по следниве цени:

Аранжман со сопствен превоз:

ВИП ПАРТЕР ЛЕВО – 180 евра

Аранжман со организиран превоз (Скопје – Пула – Скопје):

ВИП ПАРТЕР ЛЕВО – 250 евра

ИНФО: 070/336-338

ВАЖНО: ВЛЕЗНИЦИТЕ СЕ ВО СТРОГО ОГРАНИЧЕН БРОЈ!!!