Настани

Dark Tranquillity

  • Дата:06 - Апр - 2014
  • Локација:Солун, Грција
  • Име:Dark Tranquillity
  •  Купи карта

Dark Tranquillity се шведски мелодичен дед метал состав кои слободно можеме да ги ословиме како пионери на овој правец а исто така се и најдолговечниот состав на изворната гетебуршка сцена. На 06 Април ледендарните Dark Tranquillity ќе настапат во клубот Eightball – Солун.

 

Влезници и организиран превоз можете да купите како и секогаш во Југотон и во сите продажни места на Купи Карти За Се  по цена од 55 евра

Програма:

Состанок на групата на 06.04.2014 во 06:45ч. на паркингот Дрводекор. Тргнување кон Солун во 07:00ч.  Пристигување во Солун околу 12ч. Слободно време за индивидуални активности. Почеток на концертот во 20.00ч. По завршувањето на концертот состанок на групата на договорено место и тргнување кон Скопје.