Настани

CIRQUE DU SOLEIL – ALEGRIA

  • Дата:21 - Сеп - 2013
  • Локација:Софија, Бугарија
  • Име:CIRQUE DU SOLEIL - ALEGRIA
  •  КУПИ КАРТА

Почитувани дами и господа,

 

По феноменалниот успех на Saltimbanco

Sofia Music Enterprises

Има задоволство да ви го претстави повторно во Бугарија

 

CIRQUE DU SOLEIL!!

 

Овој пат со уште по-голем и уникатен акробатски спектакл

 

AlegríA

1029690_634984_X_201302140948307341

1029707_634987_X_2013021409491175054

 

 

При основање во 1984 година Cirque du Soleil се состоел од 20 уметници . Денес групата и обезбедува на публиката висококвалитетни уметнички настап . Компанијата се состои од 5.000 лица , од кои 1300 се уметници од 50 земји .

 

Cirque du Soleil има израдувано повеќе од 100 милиони луѓе во 300 градови во 40 земји на 6 континенти . Штабот се наоѓа во Монтреал , Канада . Трупата е добитник на голем број престижни награди , меѓу кои Emmy , Drama Desk , Bambi , ACE , Gemeaux , Felix и Rose d’Or de Montreux .

 

 

Alegría е нешто повеќе од шоу! Тоа е возбудлив и уникатен спектакл кој ќе ја фасцинира публиката од сите возрасти!

 

Медиумите за Alegría :

 

” Без конкуренција во секој поглед ! ” – Los Angeles Times

” Нешто невидено ! Целосен триумф! ” – The New York Times

 

 

ВЛЕЗНИЦИТЕ КАКО И СЕКОГАШ ЌЕ МОЖЕТЕ ДА ГИ КУПИТЕ ВО ЈУГОТОН РЕКОРДС (лево)

ВЛЕЗНИЦА И ПРЕВОЗ ВЛЕЗНИЦА
PL1 (VIP)  6.650 ден. 5.350 ден.
PL2  5.100 ден. 3.800 ден.
PL3  4.450 ден. 3.150 ден.
PL4  4.150 ден. 2.850 ден.
PL5  3.850 ден. 2.550 ден.
PL6  3.550 ден. 2.250 ден.
PL7  2.950 ден. 1.650 ден.

1029748_635012_l1ayout

 

 

АРАНЖМАНОТ ОПФАЌА: превоз со автобус од туристичка класа и водич на групата

АРАНЖМАНОТ НЕ ОПФАЌА: патничко осигурување

 

ВАЖНО: Програмате е работена врз база од минимум 35 патници. Организаторот на патувањето го задржува правото на откажување до 5 дена пред пат доколку не биде остварен минимум потребен за реализација или право на промена на цената доколку дојде до ангажирање на помало возило (од типот мини-бус), Што подразбира корекција на цената и тоа:

Доколку се ангажира мини-бус за 18 патници цената е +20 %

Доколку се ангажира комбе за 8 патници цената е +25 %

Доколку се ангажира возило за до 5 патници цената е +30 %

Само за минимум од 15 патници патувањето подразбира услуги за водич.

 

Организаторот на патувањето не е овластен да ги проценува исправноста на патните исправи.