Настани

CHRIS CORNELL

  • Дата:10 - Мај - 2016
  • Локација:Пловдив, Бугарија
  • Име:CHRIS CORNELL
  •  РАСПРОДАДЕНО

Почитувани дами и господа,

KONCERTI.MK

со задоволство да ви го преставуa

logo-chris

10 мај (вторник) 2016 г., 20:00 ч.
  «Пловдив, Бугарија»

Влезниците за овој концерт ќе можете да ги купите во продажната мрежа на Тикет Плус, Југотон Рекордс како и онлајн на ticketplus.mk по следниве цени:

Аранжман Партер – 4.450 ден.

Програма на патувањето:

Состанок на групата на 10.05.2016 во 06:45ч. на паркингот Дрводекор. Тргнување кон Пловдив во 07:00ч.  Пристигување во Пловдив на 10.05.2016 околу 12ч. Слободно време за индивидуални активности. Почеток на концертот во 20.00ч. По завршувањето на концертот состанок на групата на договорено место и тргнување кон Скопје.