Настани

CARCASS

  • Дата:27 - Мар - 2015
  • Локација:Солун, Грција
  • Име:CARCASS
  •  Купи карта

Почитувани дами и господа,

KONCERTI.MK

 имаа исклучително задоволство да ви ги престави

27 Март (петок) Солун, Грција
Влезниците за овој концерт како и секогаш ќе можете да ги купите во Југотон ГТЦ, Пола Југотон ГТЦ и во продажната мрежа на Купи Карти За Се и МкТикетс по цена од 3.100 денари за влезница и автобуски превоз (Скопје-Солун-Скопје)

Програма на тргнување:

  • Куманово (бензинска пумпа МАКПЕТРОЛ) 7:30 ч
  • Скопје (паркинг ДРВОДЕКОР) 8:00 ч
  • Велес (бензинска пумпа МАКПЕТРОЛ на автопат) 8:45 ч

Информации на: 070-336-338