Настани

BRYAN ADAMS – GET UP

  • Дата:11 - Окт - 2016
  • Локација:Софија, Бугарија
  • Име:BRYAN ADAMS - GET UP
  •  Купи карта

Почитувани дами и господа,

KONCERTI.MK

со задоволство да ви го преставува

11 октомври 2016 г., 20:00 ч.
  «Софија, Бугарија»

Влезниците за овој концерт ќе можете да ги купите во продажната мрежа на Тикет Плус, Југотон Рекордс како и онлајн на ticketplus.mk по следниве цени:
АРАНЖМАН со сопствен превоз:
Партер – 3.500 ден.
АРАНЖМАН со организиран превоз:

Партер – 4.700 ден.