Настани

BRUNO MARS

  • Дата:11 - Јул - 2013
  • Локација:Будимпешта, Унгарија
  • Име:BRUNO MARS
  •  КУПИ КАРТА

ВЛЕЗНИЦИТЕ КАКО И СЕКОГАШ ЌЕ МОЖЕТЕ ДА ГИ КУПИТЕ ВО ЈУГОТОН, ПОЛА ЈУГОТОН И ПРОДАЖНАТА МРЕЖА НА КУПИ КАРТИ ЗА СЕ А  ОДСЕГА И ВО КУПИ КАРТИ ВО SKOPJE CITY MALL.

ВЛЕЗНИЦА+ПРЕВОЗ+НОЌЕВАЊЕ
PL1 10.200 ден.
PL2  9.750 ден.
PL3  9.600 ден.
PL4  9.150 ден.

АРАНЖМАНОТ ОПФАЌА: превоз со автобус од туристичка класа и водич на групата

АРАНЖМАНОТ НЕ ОПФАЌА: патничко осигурување

 

ВАЖНО: Програмате е работена врз база од минимум 35 патници. Организаторот на патувањето го задржува правото на откажување до 5 дена пред пат доколку не биде остварен минимум потребен за реализација или право на промена на цената доколку дојде до ангажирање на помало возило (од типот мини-бус), Што подразбира корекција на цената и тоа:

Доколку се ангажира мини-бус за 18 патници цената е +20 %

Доколку се ангажира комбе за 8 патници цената е +25 %

Доколку се ангажира возило за до 5 патници цената е +30 %

Само за минимум од 15 патници патувањето подразбира услуги за водич.

 

Организаторот на патувањето не е овластен да ги проценува исправноста на патните исправи.