Настани

BRUNO MARS

  • Дата:03 - Јун - 2017
  • Локација:Виена, Австрија
  • Име:BRUNO MARS
  •  КУПИ КАРТА

Почитувани дами и господа,

КОНЦЕРТИ МК

со задоволство ви гo претставува

03 јуни (сабота) 2017 г., 20:00 

  «Виена, Австрија»

За сите фанови на BRUNO MARS од Македонија овозможивме влезници и организиран превоз за овој концерт и истите ќе можете да ги најдете во продажната мрежа на Тикет Плус по следниве цени:

Аранжман Партер – 16.000 ден.

 

Аранжманот опфаќа:

Автобуски превоз (Скопје-Виена-Скопје)

Влезница за концертот (партер)

Ноќевање во хотел во Виена

 

Аранжманот не опфаќа:

Патничко осигурување

Индивидуални трошоци

 

Аранжманот можете да го платите на 2 рати. При купување на аранжманот треба да се плати плати минимум 50% од сумата, а останатиот дел се плаќа најдоцна 10 дена пред концертот. Во случај до концертот да има помалку од10 дена потребно е да се плати целата сума.