Настани

BRIT FLOYD

  • Дата:06 - Ное - 2015
  • Локација:Софија, Бугарија
  • Име:BRIT FLOYD
  •  Купи карта

Почитувани дами и господа,

SOFIA MUSIC ENTERPRISES и KONCERTI.MK

со задоволство да ви го преставуваат

ЗА ПРВ ПАТ ВО БУГАРИЈА
НАЈ-ГОЛЕМОТО PINK FLOYD ШОУ
ВО СВЕТОТ

6 ноември (петок) 2015 г., 20:00 ч.

 «Арена Армеец Софија»

Влезниците за овој концерт ќе можете да ги купите во сите продажи места на Тикет Плус и онлајн на ticketplus.mk по следниве цени:

Аранжман со сопствен превоз:

PL1 – 3.200 ден.
PL2 – 2.900 ден.
PL3 – 2.600 ден.
PL4 – 2.300 ден.
PL5 – 2.000 ден.
PL6 – 1.650 ден.

Аранжман со организиран превоз:

PL1 – 4.700 ден.
PL2 – 4.400 ден.
PL3 – 4.100 ден.
PL4 – 3.800 ден.
PL5 – 3.500 ден.
PL6 – 3.150 ден.

Програма на патувањето:

Состанок на групата на 06.11.2015 во 06:45ч. на паркингот Дрводекор. Тргнување кон Софија во 07:00ч.  Пристигување во Софија на 06.11.2015 околу 12ч. Слободно време за индивидуални активности. Почеток на концертот во 20.00ч. По завршувањето на концертот состанок на групата на договорено место и тргнување кон Скопје.