Настани

BLIND GUARDIAN

  • Дата:16 - Мај - 2015
  • Локација:Софија, Бугарија
  • Име:BLIND GUARDIAN
  •  Купи карта

Почитувани дами и господа,

KONCERTI.MK

 имаа исклучително задоволство да ви ги престави

16 Мaj (сабота) Софија, Бугарија
Влезниците за овој концерт како и секогаш ќе можете да ги купите во Југотон Рекордс ГТЦ во продажната мрежа на МкТикетс и онлајн на mktickets.mk по цена од 3.000 денари за влезница и автобуски превоз (Скопје-Софија-Скопје)

Програма на патување:

Состанок на групата на 16.05.2015 во 07:45ч. на паркингот Дрводекор. Тргнување кон Софија во 08:00ч.  Пристигување во Софија на 16.05.2015 околу 14ч. Слободно време за индивидуални активности. Почеток на концертот во 20.00ч. По завршувањето на концертот состанок на групата на договорено место и тргнување кон Скопје.