Настани

BLACK SABBATH

  • Дата:01 - Јун - 2016
  • Локација:Будимпешта, Унгарија
  • Име:BLACK SABBATH
  •  Купи карта

Почитувани дами и господа,

KONCERTI.MK

со задоволство да ви ги преставува

01 јуни (среда) 2016 г., 20:00 ч.
«Будимпешта, Унгарија»
Влезниците за овој концерт ќе можете да ги купите во сите продажи места на Тикет Плус и онлајн на ticketplus.mk по следниве цени:
Аранжман Партер: 12.200 денари
Аранжман Фан Пит: 14.700 денари
Аранжманот опфаќа:Автобуски превоз (Скопје-Будимпешта-Скопје)
Влезница за концертот од категоријата ПАРТЕР или ФАН ПИТ
Ноќевање во Хотел 3* во Будимпешта
Аранжманот не опфаќа:
Патничко осигурување
Индивидуални трошоци
Програма на патувањето:
Состанок на групата на 31.05.2016 во 20:45ч. на паркингот Дрводекор. Тргнување кон Будимпешта во 21:00ч.  Пристигување во Будимпешта 01.06.2016 околу 10ч. Чекирање во хотелот и  слободно време за индивидуални активности. Почеток на концертот во 20.00ч. По завршувањето на концертот состанок на групата на договорено место и тргнување кон хотелот. 02.06.2016 слободно време за прошетка во Будимпешта и во попладневните часови тргнување кон Скопје.