Настани

ARTCTIC MONKEYS

  • Дата:06 - Јул - 2018
  • Локација:Атина, Грција
  • Име:ARTCTIC MONKEYS
  •  

Почитувани дами и господа,

КОНЦЕРТИ МК и DiDi Music

со задоволство ви ги преставуваат

ARTCTIC MONKEYS

06 јули (петок) 2018 г., 20:00 ч.

«Атина, Грција»

Влезниците за овој ексклузивен концерт на Artic Monkeys во Атина ќе можете да ги купите во Југотон, продажната мрежа на Тикет Плус како и онлајн на jugoton.mk и ticketplus.mk по следниве цени:

Аранжман Партер – 9.500 ден.

Програма на патувањето:

Состанок на групата на 05.07.2018 во 21:45ч. на паркингот Дрводекор. Тргнување кон Атина во 22:00ч.  Пристигување во Атина на 05.07.2018 околу 10ч. Слободно време за индивидуални активности. Почеток на концертот во 20.00ч. По завршувањето на концертот состанок на групата на договорено место и тргнување кон Скопје.