Настани

ARCTIC MONKEYS VOLT FESTIVAL 2014

  • Дата:06 - Јул - 2014
  • Локација:Сопрон, Унгарија
  • Име:ARCTIC MONKEYS
  •  Купи карта

Почитувани дами и господа,

KONCERTI.MK

имаа исклучително задоволство да ви го престави

БРИТНСКИОТ БЕНД

ВО ЖИВО ВО СОПРОН, УНГАРИЈА

06 јули (недела) 2014., 20:00 ч.

 «Ловер Кемпинг»

Alex Turner и неговиот бенд се сигурно најважниот рок бенд од последната деценија, почнувајќи од Велика Британија. Нивната музика, албуми и сценски изведби само може да се споменат заедно со највисок пофалби; феноменален, огромна, брилијантен, секогаш свежи и возбудливи. Потпирајќи се единствено на себе и нивната музика тие имаат освоено над милиони фанови и критичари од целиот свет. Тие ги имаат освоено сите важни британски музички награди, од кога постојат тие се појавија на музичката сцена стотици бендови кои се обидуваат да звучат како нив. Ние сме возбудени, како и секогаш да ви го претставиме овој бенд и ние сме сигурни дека и вие се чувствуваат исто.

ЦЕНА: 9.300 денари

Аранжманот опфаќа:

  • Автобуски превоз (Скопје-Сопрон-Скопје)
  • Влезница за фестивалот од категоријата DAY TICKET – ARTIC MONKEYS (06.07.2014)

Аранжманот не опфаќа:

  • Патничко осигурување
  • Индивидуални трошоци

ВЛЕЗНИЦИТЕ КАКО И СЕКОГАШ ЌЕ МОЖЕТЕ ДА ГИ КУПИТЕ ВО ЈУГОТОН ГТЦ

Програма:

Состанок на групата на 05.07.2014 во 20:45ч. на паркингот Дрводекор. Тргнување кон Сопрон во 21:00ч.  Пристигување во Сопрон на 06.07.2014 околу 11ч. Слободно време за индивидуални активности. Почеток на концертот во 17.00ч. По завршувањето на концертот состанок на групата на договорено место и тргнување кон Скопје.