Настани

ANDREA BOCELLI

 • Дата:10 - Мар - 2018
 • Локација:Загреб, Хрватска
 • Име:ANDREA BOCELLI
 •  КУПИ КАРТА

Почитувани дами и господа,

КОНЦЕРТИ МК 

со задоволство ви гo преставува

Image result for andrea bocelli logo

10 март (сабота) 2018 г., 20:00 ч.

«Загреб, Хрватска»

 

Влезниците за овој ексклузивен концерт на ANDREA BOCELLI во Загреб ќе можете да ги купите во Југотон, продажната мрежа на Тикет Плус како и онлајн на ticketplus.mk по следниве цени:

Аранжман со организиран превоз и ноќевање:

 • Премиум партер – 17.700 ден.
 • Голд партер – 14.450 ден.
 • Партер 1 – 12.700 ден.
 • Партер 2 – 11.050 ден.
 • Трибина доле 1 – 11.700 ден.
 • Трибина доле 2 – 10.900 ден.
 • Трибина доле 3 – 10.050 ден.
 • Трибина горе 1 – 9.250 ден.
 • Трибина горе 2 – 8.600 ден. 
 • Трибина горе 3 – 7.850 ден.

Аранжман со сопствен превоз:

 • Премиум партер – 12.900 ден.
 • Голд партер – 9.600 ден.
 • Партер 1 – 7.900 ден.
 • Партер 2 –  6.250 ден.
 • Трибина доле 1 – 6.900 ден.
 • Трибина доле 2 – 6.100 ден.
 • Трибина доле 3 – 5.270 ден.
 • Трибина горе 1 – 4.450 ден.
 • Трибина горе 2 – 3.800 ден. 
 • Трибина горе 3 – 3.050 ден.
 
 

Аранжманот опфаќа:

Автобуски превоз (Скопје-Загреб-Скопје)

Влезница за концертот 

Ноќевање во Загреб

 

Аранжманот не опфаќа:

Патничко осигурување

Индивидуални трошоци