Настани

ANDRE RIEU

 • Дата:16 - Јун - 2017
 • Локација:Будимпешта, Унгарија
 • Име:ANDRE RIEU
 •  КУПИ КАРТА


Почитувани дами и господа,

КОНЦЕРТИ МК

со задоволство ви гo претставува

16 јуни (сабота) 2017 г., 20:00 ч.

  «Будимпешта, Унгарија»

Влезниците за овој концерт како и секогаш ќе можете да ги купите во продажната мрежа на Тикет Плус и онлајн на ticketplus.mk по следниве цени:

Аранжман (влезница, превоз и ноќевање)

 • Голден партер – 12.650 ден.                                  
 • Партер 1 –  12.150 ден.
 • Партер 2 – 9.400 ден.
 • Трибина 1 (101,102,103) – 12.650 ден.
 • Трибина 2 (104,118) – 12.150 ден.
 • Трибина 3 (108,109) – 9.400 ден.
 • Трибина 4 (110,111,112) – 10.200 ден.

 

Аранжманот опфаќа:

Автобуски превоз (Скопје-Будимпешта-Скопје)

Влезница за концертот

Ноќевање во хотел во Будимпешта

Аранжманот не опфаќа:

Патничко осигурување

Индивидуални трошоци

 

 

Програма напатувањето:

Состанок на групата на 15.06.2017 во 20:45ч. на паркингот Дрводекор. Тргнување кон Будимпешта во 21:00ч. Пристигување во Будимпешта на 16.06.2017 околу 11ч. Чекирање во хотелот и слободно време за индивидуални активности. Почеток на концертот во 19.30ч. По завршувањето на концертот,состанок на групата на договорено место и тргнување кон хотелот, ноќевање. 17.06.2017 слободно време за индивидуални активности. Во попладневните часови тргнување кон Скопје.