Настани

ANDRE RIEU – СОФИЈА

  • Дата:17 - Јун - 2018
  • Локација:Софија, Бугарија
  • Име:ANDRE RIEU - СОФИЈА
  •  КУПИ КАРТА

Почитувани дами и господа,

КОНЦЕРТИ МК

со задоволство ви го претставува

17 јуни (недела) 2018 г., 20:00 ч.

«Софија, Бугарија»

Влезниците за овој ексклузивен концерт на ANDRE RIEU во Софија ќе можете да ги купите во Југотон, продажната мрежа на Тикет Плус како и онлајн на ticketplus.mk по следниве цени:

Аранжман со организиран превоз:   

PL1 – 9.450 ден.

PL2 – 8.200 ден.

PL3 – 7.000 ден. 

PL4 – 6.600 ден. 

PL5 – 5.650 ден. 

PL6 – 5.050 ден.

Програма на патувањето:

Состанок на групата на 17.06.2018 во 06:45ч. на паркингот Дрводекор. Тргнување кон Софија во 07:00ч.  Пристигување во Софија на 17.06.2018  околу 12ч. Слободно време за индивидуални активности. Почеток на концертот во 20.00ч. По завршувањето на концертот состанок на групата на договорено место и тргнување кон Скопје.