Настани

ANDRE RIEU

 • Дата:19 - Мај - 2018
 • Локација:Загреб, Хрватска
 • Име:ANDRE RIEU
 •  КУПИ КАРТА

Почитувани дами и господа,

КОНЦЕРТИ МК 

со задоволство ви гo преставува

Image result for andre rieu logo

19 мај (сабота) 2018 г., 20:00 ч.

«Загреб, Хрватска»

 

Влезниците за овој ексклузивен концерт на ANDRE RIEU во Загреб ќе можете да ги купите во Југотон, продажната мрежа на Тикет Плус како и онлајн на ticketplus.mk по следниве цени:

Аранжман со организиран превоз и ноќевање:

 • Голд партер – 11.900 ден.
 • Премиум партер – 10.900 ден. 
 • Партер 1 – 10.100 ден.
 • Партер 2 – 9.450 ден.
 • Трибина доле 1 – 10.250 ден.
 • Трибина доле 2 – 9.900 ден.
 • Трибина доле 3 – 9.200 ден.
 • Трибина доле 4 – 7.800 ден.

Аранжман со сопствен превоз:

 • Голд партер – 7.100 ден.
 • Премиум партер – 6.100 ден. 
 • Партер 1 – 5.300 ден.
 • Партер 2 – 4.650 ден.
 • Трибина доле 1 – 5.450 ден.
 • Трибина доле 2 – 5.050 ден.
 • Трибина доле 3 – 4.400 ден.
 • Трибина доле 4 – 3.000 ден.
 

Аранжманот опфаќа:

Автобуски превоз (Скопје-Загреб-Скопје)

Влезница за концертот 

Ноќевање во Загреб

 

Аранжманот не опфаќа:

Патничко осигурување

Индивидуални трошоц