Настани

2CELLOS

  • Дата:25 - Мар - 2017
  • Локација:Белград, Србија
  • Име:2CELLOS
  •  КУПИ КАРТА

Почитувани дами и господа,

КОНЦЕРТИ МК

со задоволство ви ги претставува

25 март (сабота) 2017 г.,20:00 ч.

  «Белград, Србија»

 

Влезниците за овој концерт ќе можете да ги купите во продажната мрежа на Тикет Плус и онлајн на ticketplus.mk по следниве цени:

Ниво 200 Iкат. – 1.750 ден.

Ниво 200 Il кат. – 1.550 ден.

Автобуски превоз– 2.100 ден.