Новости

GREEN DAY ЌЕ СВИРАТ ДВА И ПОЛ ЧАСА ВО БЕЛГРАД

Менаџментот на групата Green Day објави дека на сите фестивали во Европа популарниот бенд планира сет-листа во траење од два и пол часа, а со тоа се дефинира распоредот настапи на бендови кои ќе настапат пред нив

 

Продукцискиот тим исто така ја достави целата техничка документација за огромната продукција кој патува со нив на секој настап оваа година, потврдувајќи уште еднаш дека турнејата ќе биде 99 Вртежи спектакуларно. Green Day ќе настапат на 27 мај на тврдината Калемегдан,  во Белград , кој, исто така, ќе биде нивниот единствен настап во овој дел на светот.Организатори на овој досега невиден спектакл се нашите АВАЛОН ПРОДУКЦИЈА.

Билети и организиран превоз за овој концерт ќе може да се обезбедат како и секогаш во ЈУГОТОН ГТЦ и во продажната мрежа на купикарти за се,одсега и во СИТИМОЛ-СКОПЈЕ.