Новости

БИЈОНСЕ СО СОЛЗИ ЈА ЗАВРШИ ГОЛЕМАТА ТУРНЕЈА

Голема светска турнеја на Бијонсе наречена”Г-ѓаКартер шоу “заврши со концертот во Лисабон. Пејачката на необичен начин ја заврши својата турнеја во солзи.

– Наместо да ви се заблагодарам за вашата поддршка, бидејќи секогаш сте со мене, јас ви подарив грди солзи – рече Бијонсе