Новости

КОЈ БЕШЕ ЧАРЛС МЕНСОН

Нема коментари

Charles Manson,бушавиот чичко со кукаст крст врежан на челото,прв пат се појави во мојот живот како лик во една од поконтраверзните епизоди на култната серија South Park.Се сеќавам на предполноќното стишување  на телевизорот и првиот поглед на одбегнатиот затвореник,како заедно со Картмановиот роднина држи заложници во куќата,се за да на[…]

Дознај повеќе »